Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag : (edited)

Aftersales Manager Automotive – niveau 4

Je bent als Aftersales Manager commercieel ingesteld en hebt gevoel voor techniek. Je maakt een planning, verdeelt werkzaamheden en geeft leiding aan verschillende afdelingen.

Vorige pagina

Wat doet een Aftersales Manager Automotive?

Als Aftersales Manager (voorheen Bedrijfsmanager genoemd) niveau 4 ben je verantwoordelijk voor een bedrijfsautovestiging. Je voert overleg en geeft leiding aan de verschillende afdelingen zoals werkplaats, verkoop, financiƫn en magazijn. Je controleert offertes die naar klanten gaan, neemt zelf contact op met grotere klanten en neemt beslissingen in het aannemen en ontslaan van personeel. Je bent voor een groot deel verantwoordelijk voor de omzet van de vestiging en het halen van omzetdoelstellingen. Buiten de vestiging heb je overleg met verschillende leveranciers en de dealerorganisatie waar de vestiging deel van uitmaakt. Je hebt dus kennis van heel veel verschillende zaken.

Hoe word ik Aftersales Manager Automotive?

De techniek in de trucks wordt steeds geavanceerder. Tegenwoordig moet je veel weten van moderne elektronica. Je moet ook goed met klanten kunnen omgaan. Daar heb je de juiste diploma's voor nodig. Wil je weten welke? Bekijk dan deze pagina:

Opleidingen voor Aftersales Manager Automotive

Baankansen Aftersales Manager Automotive

Kans op werk als Aftersales Manager Automotive na je opleiding

Wordt dit jouw baan?

  • Overleggen met verschillende afdelingen;
  • Collega's aansturen;
  • Zorgen dat offertes tip-top in orde zijn;
  • Contact maken met grote klanten en hun behoeftes in kaart brengen.

Truckacademy is een initiatief van: