Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag : (edited)

TruckAcademy West Brabant

terug naar overzicht

De opleiding bedrijfsautotechniek is vanaf januari 2018 een TruckAcademy.

TruckAcademy West-Brabant start met ingang van schooljaar 2018-2019 met de opleidingen Bedrijfsautotechnicus, Eerste Bedrijfsautotechnicus en Technisch Specialist Bedrijfsauto’s. Het doel is toponderwijs te realiseren, onder meer door het verbeteren van de samenwerking tussen het beroepsonderwijs en de praktijk. Je leert het vak het beste wanneer je tijdens je mbo-studie al met één been in de praktijk kunt staan. De TruckAcademy maakt deze win-win situatie mogelijk voor zowel leerlingen als het bedrijfsleven.

Regionale truckbedrijven hebben zelf invloed op hun toekomstige medewerkers doordat ze meedenken en –werken aan het curriculum. Zo is de aansluiting tussen school en praktijk gegarandeerd. Daarnaast kunnen leerlingen zich specialiseren door extra gastlessen en cursussen te volgen, via de Academy.

Deze vorm van samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven maakt dat het onderwijs nog meer toegespitst wordt op de vraag van de arbeidsmarkt en zelfs naar een hoger plan wordt getild.

Je vindt de TruckAcademy op één hoofdlocatie van Curio, namelijk Curio Techniek en Technologie in Breda. Daarnaast zijn er twee partnervestigingen; het Koning Willem I College in Den Bosch en Scalda in Vlissingen.

Open dag

06
Jun
donderdag
van 18:00 - 20:00 uur

Open avond/ studiekeuze markt TruckAcademy West Brabant (Curio College)

Terheijdenseweg 350
4826 AA Breda

Truckacademy is een initiatief van: